Min dator är tyvärr sönder och kan därför inte skriva vad jag gjort dag 3&4 men det kommer !
NEiRA D KAHRiMANOViC
ME , MYSELF ... AND I


13687_1250007185.jpg
Ålder: 14
Familj: Mamma , pappa , Elmir (bror)
Bor: Växjö , teleborg
Hobbys: Vänner , Dans , Foto
Favoritfilm: Why did I get married ?
Favoritcitat: "Up there with the best , of the best"
Favoritsport: Dans
Jag är bra på: inget :)
Favoritlåt just nu: sexy bitch - david guetta feat akon.
Favoritord: wtf , omg , roflmaowpimp , psykbryt , keff , knas , random , B
Favoritmening just nu: "yu taking tu mi?" , "I'm Vic-tur !"

"de e najs" --> http://www.youtube.com/watch?v=V9nEPvca4vk

"oh laddergoat, you're so random" --> http://www.youtube.com/watch?v=ggB33d0BLcY


Min prao på H&M :
------------------------------------


W-Ä-L-L-U-D-D-E-N


DAY ONE

HEJSAN! Min prao på H&M var awesome förra terminen men denna terminen praoar jag på wälluddens förskola som ligger ungefär vid willys.

Hade faktist svårt med att hitta dit från början ... det ligger så gömmt.. eller huset är enormt men förstod inte att det var förskolan eftersom det såg ut som ett hus där typ borgmästaren bodde i !Men i alla fall så kom jag till slut fram dit eftersom jag såg massa föräldrar som lämnade av sina barn.Så jag stannade och gick in i de vackra huset och där frågar en kvinna mig om jag är den nya prao eleven och jag svarar ju såklart ja och räcker fram handen och hälsar.Alla var BRUTALT trevliga ! Blev kär i alla små barn direkt ! Jag var inte riktigt klädd eftersom jag trodde vi skulle vara inne men de har alltid utedag på måndagar , så jag fick låna ett par regnbyxor av Agneta :)

Sen var det samling och i min grupp som heter gemaket var vi bara fyra eftersom fyra var sjuka.Jag fick gå och hålla Gabriel i handen som bara är 1 år och 2 månader , hur gullig som helst ville äta upp han :D ! Sen så när vi gick stötte vi på Alice som var på skattkammaren som ligger jättenära wälluddens.Och efter det så gick vi till en lekplats som ligger bland husen på teleborg, barnen tyckte det var väldigt intressant att se bilar och imitera ljud. Där var vi och lekte en stund och sen var det mellanmål.Blev inte så mycket mellanmål för Gabriel eftersom Majken tog hans macka och åt upp den ist för sin egna haha!

Efter det så gick vi tillbaka och när vi kom tillbaka fick vi klä av oss alla kläder torka av snor gå på toa och sen gå in och leka lite i gemakets rum. Så lekte vi lite och så , sen hade vi adventsstund och Lotta spelade gitarr och vi sjöng jullåtar :) ! jätte mysigt !Efter det var det mat och O-M-G vad god mat de har ?! SJUKT! De får mat från evedals värdshus och maten är att dö för !Så barnen fick duka själva och vi satt och åt på miniborden som barnen sitter vid ... seriöst de är otroligt små ... borden asså!haha:)Kan säga att det blev väldigt kladdigt .. speciellt vid Gabriels bord som hade problem med att dricka vattnet...haha han spillde över sig själv 4 ggr.

Efter det så fick jag en halvtimmes rast så jag gick hem och bytte om så jag var redo för eftermiddagen som väntade mig.När jag kom dit gick alla barnen ut och jag var taggad!F*N va kul det är med dem , helt sjukt underbara barn ! Vi lekte ute och jag kan säga att det är nästan mer drama i deras liv än i mitt!

Jasper : "fröken*klappar mig på huvet* otto tog min spade"*gråter*
Emma: "Otto är ledsen"
Otto kommer springandes ..*gråter för fullt* "Oscar kastade *snyft* en sten i mitt huvud *snyft*"
sen visade han hur stor stenen var och den var som en 50 öring.. men sen blev jag paff när han visade bulan , den var som en 1 krona! så vi fick gå och kyla ner hans byla med en kylpåse.

Efter det plockade vi ihop och gick in när dom skulle ha mellanmål igen , och då var det dags för mig att gå hem .
så jag sa hejdå till barnen och cyklade hem.
That was day one..
bye ! :D


+
det var trevligt att lära känna alla!
- det var jätte kallt ute !

DAY TWO

HEJSAN!
Idag var ganska lik gårdagen förutom att vi gick på utflyckt. När jag kom dit så gick jag in och några av barnen höll på att klä på sig och stog på led för att gå ut och leka en timme.När vi var ute lekte vi en stund men jag var så trött och orkade inte springa runt så satt mest i sandlådan och grävde lite.
Efter det så gick vi alla in och klädde av oss och gick på toa fick även titta när de bytte blöjor och fick hjälpa till lite :)När vi kom tillbaka till gemakets rum så fick barnen lika en halvtimme eller till och med kanske lite längre.
Sen var det dags för mellanmål så vi gick till köket och hämtade vagnen med mat på !
Sen var det dags för att måla och baka pepparkakor vi var uppdelade i 2 grupper , några som målade (Melker&Gabriel) och några som bakade pepparkakor(Majken, Ebba , Emilia) sen bytte vi :)
Efter det var det sångsamling och då sjöng vi lite jullåtar som de ska ha på sin lucia på fredag ... mys ! Och efter det så var det lunch så cyklade jag ner fort som F*n till stan och träffade jonna och åt med henne och sen när vi ungefär var klara kom fia som väntade på elin som skulle äta med henne ! Sen cyklade jag ännu fortare tillbaka dit och när jag kom dit var det dags för 1 och ½ timmes lek utomhus ! KUL .deras fantasier är helt rubbade !? seriöst dom lekte att jag var ett monster sen räddade dom mig från människorna och sen var jag tvungen att simma naken för att då var jag osynlig och när jag stog på ett träd flög jag ?

that was day 2 !
byyeeeeeeeeeeeee :)
+ Elof gjorde min dag
- segt i slutet när man är så trött