HALLLOOOOJJJJ!!!
mitt namn är rasmus snart 15 år gillar fotboll och innebandy
och såklart att vara med kompisar. jag bor i ingelstad och har en ganska stor familj orkar inte skriva alla namn.
ska praoa på ingelstads lekis
min dagbok.=)

min prao plats är lite speciel

dag 1. jag går upp vid sju och är as trött men vill ändå ut på prao:)
så jag går hem ifrån vid halv åtta ska mötta tim på vägen så vi går och snackar om hur kul vi ska ha den här veckan.
nu är jag frame lite nervös men ändå kul så jag går längs skolan till min plats och mötte min handledare och vi presentera oss för varan och prata om varför jag valde det här och jag sa gillar att vara med små barn . men hon varna mig att dom var lite vilda och hon hade rätt också men det var kul . men nu ringde det in så vi gick in och satt i en ring och alla fick berätta sina namn för mig och alla var nyfikna hur länge jag skulle vara där. men sen skulle vi gå in i lekhallen och spela fotboll men det gick knappt för alla ville vara med mig d:+<): och sen skulle vi till skogen och man var tvungen att hålla hand :( men det gick bra ändå .sen när vi kom fram var detså att det var kottkrig så man fick väl ett och ett annat blå märke men det var as kul ändå sen skulle vi fika och inget åt sitt fika för dom slängde det på varan i stället så det var inte så kul. sen var det dags att gå hem och vi såg en orm och en tjej blev rädd så man fick bära henne liten bit. nu var vi hemma så var det fotbolls dags igen så det tog femton minuter för dom att välja lag men det blev kul ändå . sen var det dags att gå hem och det var den här dagen.

dag 2. jag går upp vid halv åtta går till lekiset och möter olle på vägen (en från lekis) as skön liten pöjk sen var det dags att läsa för barnen och det var ju kul tills någon somnade och fick gå å lägga sig i sofan men efter läsningen var det idrott och jag blev helt snurrig när jag såg dom springa runt för dom visste knappt vad dom gjorde men det löste sig efter en stund . vid halv elva var det en liten frukt stund så alla fick ta fram sina frukter och äta medans karin lästesen vid tio över tolv var det mat och det blev fettochini (vet inte hur det stavas). men sen var det rast och dom vile rida på mina axlar så när jag kom hem hade jag as ont men det var kul.


dag 3. klev upp vid samma tid och så men den här dagen var roligast för träffade alla mina gamla lärare som var små :) men det var så att det var lite matte idag som en del tyckte var svårt t.ex 3+7 och sådana tal men men man får ju vara glad att man är smartaste barnet i klassen . men det var ju så att jag fick alla barnen att vara med på fotboll men en del trötnade snabbt så dom begravde mig i kuddar sen var det dags för kudd krig som blev lite fel eftersom några började gråta men det var ju inte med flit så men dom sa förlåt och allt sen var det dags för rast och basket men det var svårt för dom små för dom nåde inte upp så jag lyfte upp dom haha.sen var det mat och det blev korv med mos mycket godare en tcs mat. sen var det inte mycket mer att göra så jag gick hem med kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

dag 4. ja´g gick upp vid halv åtta och klädde på mig och så sen var det bara att börja gå mot skolan . nu var jag framme vid skolan så det var bara att börja hjälpa dom med att rita lite och hjälpa dom att läsa .sen skulle vi gå ut på rast och jag hade as ont i nacken för det är en kille som heter hjallmar som har ridit på min rygg hela veckan så jag har ganska ont . men nu var det dags för högläsning och det var helt tyst och alla lyssnade men sen var det någon som fesså alla började skratta .sen va det dags att äta det blev fisk soppa som var god. men sen var det dagsa att gå hem för det var en ganska kort dag.,

dag 5 . sjuk

utvärdering:
jag har haft det bra om här dagarna saknar dom lite faktiskt men ändå har jag lärt mig att det är inte lätt att vara liten
men dom har ju det kul. och sen har jag lärt mig att det är kul att vara lekis lärare men lite jobbigt att få dom tysta.
sen vill jag nog bli lekis lärare.